STRŽI | byli rovnocenným soupeřem proti lídrovi tabulky

V sobotu 11.11. jsme se utkali proti dvěma soupeřům z rozdílného pólu tabulky F.A.T.R Dubňany na první příčce a Dragons Kyjov na předposledním místě. Celý předzápasový týdenní tréninkový cyklus jsme postupně snažili náš tým plně připravovat na tento turnaj, a to zejména po psychické stránce, aby každý náš hráč byl plněn soustředěn včetně doplnění o nácvik standardních situací, komentuje trenér pořádajícího týmu Florbal Hodonín Jiří Wagner. 

Hned první zápas proti F.A.T.R. Dubňany si odbyl svou premiéru v naší brance Čaba, který si svou nominaci vysloužil na základě výborných výkonů za MLŽE v posledních zápasech. Nutno podoktnout, že kromě prvního poločasu, u kterého jsme nezachytili začátek zápasu s výsledkovým vyjádřením 1:5, jsme byli zcela vyrovnaným soupeřem s výsledkovým posunem v druhém poločase se skóre 1:1 a třetím poločase dokonce se skóre 1:0, což vyústilo v celkový výsledek 3:6. „Jsem hrdý na své svěřence zejména za druhý a třetí poločas, kde jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem a byly i pasáže, kde jsme soupeře značně potrápili. V brance si odbyl povedenou premiéru brankář Čada, což mě také těší. Jako tým se postupně posunujeme a opravdu máme na čem stavět pro další turnaje, shrnuje Jiří Wagner.

Druhý zápas proti papírově slabšímu soupeři Dragons Kyjov se nesl ve vlčí bojovnosti na místo kombinační hry z naší strany. Po vlažnějším začátku jsme nakonec zápas dokázali dovést do vítězného konce 5:3. 

V rámci celého turnaje se blýskl i druhý brankář Kristián, v obraně opět nezklamala naše obranná dvojice Mira Bago a Martin Složil doplněni o výborná děvčata. V útoku se zejména v prvním utkání blýskla naše první útočná lajna Rossi, Šimon a Filip s podporou a gólovým přispěním našich děvčat Nely a Janky, kvituje a oceňuje lodivod Jiří Wagner.