JUNIOŘI | kat opět sekal

Oslavy lídra ligy juniorů z Pohořelic dostaly opět trhliny. Kat z Hodonína opět stínal hlavy a podařilo se mu obrat hegemona soutěže o další 3 body. Tentokrát poměrem 8:3. Celkově má Hodonín skvělou bilanci s Pohořelicemi 2:3 na zápasy. V druhém utkání dokázali hráči vyhrát 6:5 nad Židenicemi a odjížděli z turnaje s plným bodovým ziskem. Svou premiéru si odbyl na lavičce i Hanes Hanák, který tentokrát musel na střídačce zaskočit.


Skvěle se prezentovali hráči, kteří k utkání odjeli. „Na začátku sezony jsme měli dvě a půl pětky, teď jezdíme se sedmi, osmi hráči, ale evidentně nám to sedí a ukázali jsme, že florbal rozhodně hrát umíme,“ komentuje úspěšnou sezónu Wagner. Jeho tým získá v lize stříbrnou příčku. „Kdyz si clovek uvedomi, ze sme isli zbirat zkusenosti a nakonec sme pravidelne hrali v 5-7 hracoch, je to jako zlato,“ komentuje šéftrenér Aleš Možnár.

Týmu se nedařilo jen týmově, ale také individuálně – legie zkázy Buraj – Mikuš – Hanák, též dobře známá jako OsaZla a přesilovkový kat Matula. Blahopřejeme! Byla to jízda a budeme mít všichni na co vzpomínat! Díky všem, trenéři!