JUNIORS | domácí turnaj za 3b

Na domácím turnaji nás čekal lídr soutěže z Pohořelic a poslední Židenice. Do turnaje jsme šli se skoro 100% sestavou, což možná zaskočilo nejen soupeře, ale i nás samotné.

První zápas jsme začali velmi dobře a dařilo se nám běhavého soupeře postupně otupovat. Naše hráčská kvalita ale bohužel troskotala na blokujícím soupeři. „Trošku nám dělalo problémy rychlé přistupování soupeře při naší rozehrávce, ale postupem zápasu to pro nás přestal být problém,“ dodává lodivod Wagner. Jeho svěřenci v půlce zápasu dokonce vedli 3:1. Bohužel soupeř několika šťastnými góly dokázal vyrovnat a ještě ve druhé třetině zápas otočit na 4:3. „Neměli jsme štěstí v koncovce, ale to k tom patří. Nechali jsme na hřišti kus sebe a šlo to znát. Kdyby nám to tam padlo, nebo Dominik chytil trestné střílení, zřejmě by to dopadlo jinak,“ dodává k zápasu Wagner. Jeho tým padl nakonec 4:6.

Do druhého zápasu jsme nastoupili s větší vůlí a zejména skvělým Paddym v sestavě. „Židenice se sice snažili i s mágem na lavičce to bylo dnes málo. Měli jsme lepší pohyb i důraz a to byl rozdíl ve skóre. Jen naše ledabilost a vlastní otrávenost nás stála lepší skóre,“ komentuje výsledek 6:3 pro Hodonín, Wagner.

A jak vidí závěr sezóny? „Věřím, že uhájíme druhé místo v lize. Podaří se nám sehrát zápasy v obstojné sestavě. Chlapci neutečou od povinností – úklid haly a hlavně nebudou furt sami na sebe nasraní. Já si letošní sezonu s nimi užívám, ale někdy bych je nejraději zabil…,“ dodává Wagner.