STRŽI B | na domácí půdě jsme se rvali srdnatě

Béčko pořádalo turnaj v DolBoj, kde se postavilo Alligators a Blansku. Sestava posilněná hráči z Áčka pokračuje ve zlepšených výkonech. Bohužel, tentokrát to na body nestačilo.

Proti Alligators došlo hned v první třetině k herním výpadku, kdy jsme inkasovali pět branek v krátkém časovém rozmezí a o výsledku bylo rozhodnuto. „Aligátoři hráli velmi efektivně a dobře. My jsme naopak hledali trošku rytmus. S přibývajícím časem jsme se postavili na nohy a snažili se soupeři vyrovnat. Bohužel nám to tentokrát nevyšlo,“ dodává Jiří Wagner.

V druhém zápase jsme se postavili proti Blansku, kterému jsme chtěli lépe sekundovat než při posledním měření sil. „Začátek byl z naší strany výborný. Nejen herně, ale i gólově jsme se dokázali prosazovat. Soupeř měl ale v závěru více štěstí a my jsme v posledních dvou minutách i přes velký tlak nedokázali zápas otočit,“ dodává Wagner. Atlas dokázal ve třetí třetině urvat vítězství 4:2 pro sebe.

„I přes prohru hodnotím turnaj pozitivně. Spousta dobrých věcí se projevuje. Většina hráčů si víc a víc věří a to považuji za důležité. Výborně zahrály holky v obraně – Rusalka i Janka Gazela. A opět nás podržel Ceďa v bráně. Máme s čím pracovat a věřím, že se ještě do konce sezony o kus posuneme,“ dodává Wagner.