Znovuobrozený OREL Hodonín opět roztahuje křídla

Možná někoho mohlo napadnout, proč jedna z historicky nejsilnějších organizací Orel nemá svou „pobočku“ v Hodoníně. „Aktivní buňku jsme opět probudili k životu začátkem prosince. Jsme moc rádi, že jsme mohli přispět jako spolupořadatelé k tak tradiční akci, jako jsou Vánoční florbalové turnaje v Hodoníně,“ dodává nový starosta Orla Hodonín, Jan Lačňák.

Orel Hodonín se bude zabývat během, volejbalem, a také florbalem. „Připravujeme s Orlem různé aktivity – ať už turnaje, kroužky, nebo rozvoj pohybových dovedností. Na spolupráci se moc těším. Jsem přesvědčen o tom, že budeme úspěšní,“ přibližuje spolupráci šéf Florbalu Hodonín, Jiří Wagner.

Orel Hodonín se navíc stal partnerem a spoluorganizátorem turnaje. „Na spolupráci jsme se dohodli velmi rychle. Kvalitní práci Jirky Wagnera znám a sleduji mnoho let a chtěli jsme se sportováním v Hodoníně začít co nejdříve. Kde jinde začít než na turnajích, které mají již dvanáctý ročník,“ dodává Lačňák.

Orel Hodonín navíc postavil i svůj dospělácký tým na turnaji, a tak v Hodoníně název Orel Hodonín opět začíná rezonovat…