PŘÍPRAVKA | V Dubnanoch sme ukázali kto sme

Najmladšia kategória v klube, prípravka, si 10. 12. 2022 odohrala náročné zápase v Dubnanoch s úsmevmi na tvárach. Po úžasnom výkone sme si zobrali domov 3 výhry z troch zápasov. 

Prvý zápas sme hrali proti dubnanom čo sme vyhrali 5:2. „Byli to krásne góle a musím pochváliť Dominička ktorý dal do zápasu všetko a vybojoval krásne 3 góle,“ dodává trenérka Gondecová.

Druhý zápas sme hrali proti Husovice Brno, vyhrali sme 2:0. „Ukázali sme ako si vieme brániť loptičku aby sa nedostala do našej brány,“ raduje se z dětských tváří Gondecová. „Rád bych ještě doplnil vyjádření naší trenérky, která bravurně zvládá nejrůznější přechody v rámci kategorií. A zastavil bych se u brankáře. V brance jsme našli navíc nového fantoma. Míša Keller, který svými sportovními geny nenechává rodinné tradici nic nadarmo. Ještě jsem neviděl žádné malé dítko v předškolním věku, které by nedostávalo góly. Vždyť v kategoriích přípravek někdy padají branky i „omylem“. To mě moc těší. Míša je energické dítko, které je přátelské a má ten správný týmový duch. Věřím, že u florbalu vydrží a já pevně doufám, že o golmanské řemeslo v našem klubu bude postaráno. V posledních měsících se nám s brankáři enormně dařilo a já si přeji, aby tomu tak bylo i v budoucnu,“ chválí svého svěřence šéf klubu Wagner.

Tretí a posledný zápas sme hrali proti Hovoranom, ako pred týmto zápasom sme si nenechali utiecť ani jeden gól a skoncilo to 3:0. „Jak jsem avizoval. Nedostat gól ve florbale je velký kumšt. Nedostat ho v dětské soutěži, kde rozhodují náhody a nepozornosti je fantastické. Nedostat ho ale ve třech soutěžních zápasech. Klobouk dolů. Musím říci, že po téměř 22 letech, co funguji jako trenér se mi nikdy nic takového nepovedlo a já mohu udělat velkou fajfku nad mým snem, aby nějaký náš brankář někdy nedostal gól v přípravce. Moc si toho vážím a mám z toho velkou a upřímnou radost. Je teď víc, než jasné, že motivace = čokoláda za dobře odchytaný zápas, již stačit nebude. Velkou radost cítím také za Míšu, který nebude mít na růžích ustláno. Ale vím, že to spolu všechno zvládneme,“ dodává s radostí Wagner.

„Musím pochváliť aj našeho golmana Miška, ktorý uzasne bránil a nebál sa ísť po lopticke, chytal všetko čo sa dalo! Taktiež si pochvalu Petas a Mateo ktorí bojovali o výhru,“ vypichuje hlavní tahouny víkendu Gondecová.

Určite ešte potrebujeme zlepšiť nahrávky a neodstrelovať loptičku ale môžem povedať že dneska dali do toho všetko! Ďakujeme súperom a tešíme sa na ďalšie zápase.