Turnaj přípravek ovládl Šternberk

Tolik radosti a slz přinesl vánoční turnaj přípravek, až to bylo neuvěřitelné. Neskutečné dětské zapálení a radost ze hry. Z medaile a kopy dárků z Hodonína. Tak bychom mohli charakterizovat letošní turnaj přípravek. Celkem šest týmů si to rozdalo na hodonínské hale dvoukolově o poháry a medaile.

Celkovým vítězem se stal tým ze Šternberka, který si dokázal poradit s turnajem nejlépe. Na druhém místě skončil florbalový potěr z Bratislavy. Třetí místo pak Očovje. Poslední místo zbylo letos na domácí Florbal Hodonín.

„Celkově to byl nejkrásnější turnaj z celé naší Vánoční série. Škoda, že se našim dětem moc nedařilo. Přípravka se nám letos po čtyřech letech tvoří téměř nová. Ne všichni trénuji tak, jak bych si představoval. S ohledem na věk je to bohužel samozřejmostí. Taky golman nás tentokrát nepodržel. Je to škoda. Protože florbal hrát umíme a v posledních měsících to potvrzujeme. Tento turnaj nám bohužel vůbec nevyšel. A to hlavně herně. Na výsledky prdíme, ale to co jsme dnes dělali na turnaji…“ krčí rameny šéf Florbalu Hodonín, Jiří Wagner.

I přes nepovedené výsledky si většina dětí šáhla na dno svých sil. Spousta zápasů v krátkém době byla vyčerpávající. „Už plánuji další ročník. Chci udělat z turnaje přípravek takové moravské mistrovství ČR. Tak uvidíme, zda se to podaří,“ dodává směle Wagner.

Nejlepší hráč turnaje: Filip Navrátil – ŠSK Očovj Hodonín
Nejlepší brankář turnaje: Max Hrdlička – FBC Blau Secco Šternberk