PrďoLove z Dubňan bez ztráty kytičky

Do Dubňan jsme vyslali náš tým nejmenších dětiček! Tentokrát v doprovodu se Standou Moosem. Do turnaje jsme vstupovali po několikatýdenním drilu a spousty potu a snahy na tréninku. „Začátek sezony nás nezastihl v optimální pohodě. Odchody hráčů, užší kádr, nové vazby, atd. Teď si troufám tvrdit si děti sedly a začaly se pokoušet o florbal. Dá se na nás dívat. A začíná se to projevovat víc a víc. Hrajeme prostě tak, jak trénujeme,“ tvrdí nadšeně Jiří Wagner.

Děti odehrály 4 utkání s rotací v brance si poradily a uspěly i na hřišti. „Tajně jsem doufal, že se jim turnaj herně podaří. Jsou to naši prďolové. Ale jsou čím dál lepší. V budoucnu bude na čem stavět. Máme několik moc zajímavých hráčů. A ti co se ještě učí a jsou na začátku své „kariéry“ budou zajímaví co nevidět,“ dodává po čtyřech výhrách v turnaji Wagner.

Trenér Standa Moos dodává: „Na turnaji bylo mnoho florbalových momentů. Je vidět, že jsme lepší každým zápasem. To mě moc těší. Trenérka Denisa a i ostatní trenéři odvádí super práci,“ dodává Moos.