ELÉVOVÉ: neděle 22.9., Slavkov u Brna

V neděli 22.9. se naplno rozjede i soutěžní Jihomoravská liga elévů. První turnaj zavede náš tým do sportovní haly při ZŠ ve Slavkově u Brna, na adrese Komenského náměstí 495, Slavkov u Brna. Na mapě zde.

Sraz všech bude ve Slavkově v 9:15. V 9:50 naši elévci nastoupí proti drakům z FBC Dragons Kyjov, v 10:40 sehrají zápas s bílými krokodýly z FbC Aligators White, ve 12:05 se zelenými krokodýly z FbC Aligators Green a ve 13:00 na ně čeká souboj s domácím týmem FBC Slavkov. Závěrečný hvizd píšťalky pro naše borce a borkyni zazní halou asi ve 13:30.

Nominováni na turnaj byli: Samuel Barát, Nicol Dlabalová, Robert Floyd, Tomáš Grof, David Kubeš, Tobiáš Mráka, Tonda Ondrouch, Matyáš Rosek, Matěj Ryška a Martin Složil

Motto turnaje:

**To, co se stalo před vteřinou, už je pryč. To, co se stane za vteřinu, ti také může utéct. ,,Teď,, je to jediné, co máš – využij to naplno!**

Lyn St. James,  je bývalá americká automobilová závodnice. Úspěchy slavila zejména ve vytrvalostních závodech – dokázala dvakrát zvítězit (ve své třídě) v tradičním závodě 24h Daytona.
Zajímavostí je, že když se v roce 1996 poprvé kvalifikovala do jednoho z nejslavnějších závodů na světě, Indy 500, dojela v něm na jedenáctém místě, což jí přineslo prestižní ocenění „Nováček roku závodu Indy 500“. Zapsala se tím do historie hned dvakrát – jako první žena, která tuto cenu získala, a zároveň jako nejstarší oceněný nováček (bylo jí 45 let).