Pokyny k soustředění klubu FLORBAL HODONÍN ve Strážnici, 19.8. – 23.8.2019

Vážení rodiče,

na základě Vámi podané přihlášky dítěte na soustředění, bychom Vám rádi sdělili následující informace:

 

– soustředění proběhne na ZŠ Strážniceznámé jako Čápovka – a v jeho okolí. Adresa školy: ZŠ Strážnice, Školní 283, 696 62 Strážnice. Ve směru od Hodonína se po projetí Skalickou bránou dáte druhou ulicí doleva.

doprava na soustředění je individuální. Příjezd a odjezd dětí si zajišťují rodiče sami, nástup je v pondělí 19. 8. v 8:00 ve Strážnici a ukončení a odjezd v pátek 23. 8. v 17:00. Prosím buďte přesní!!! V den odjezdu prosím respektujte náš denní harmonogram a nejezděte pro děti dříve než v 17:00. V případě, že nemáte, jak dítě přepravit, volejte do pátku 16. 8. na tel. č. 724 068 873 paní Královou.

při nástupu předáte paní Králové – posudek o zdravotní způsobilosti dítěte na zotavovací akci potvrzený lékařem (může být i z jiné akce – tábor, škola v přírodě, ale ne s datem potvrzení starším jak 1 rok), nástupní list s prohlášením o bezinfekčnosti (s datem nástupu, tj. 19. 8. 2019) Vámi podepsaný a kopii kartičky zdravotní pojišťovny. Hráči ze Slovenska musí mít i platný cestovní doklad.

– v případě, že dítě pravidelně užívá léky – odevzdáte balíček s léky, popsaný jménem dítěte a s přesným uvedením užívání, paní Králové

– pro účastníky není sjednáno pojištění pro případ úrazu, to si v případě zájmu, zajišťují rodiče sami


Seznam doporučených věcí na soustředění:

– sálová sport. obuv, přezůvky, malý batoh na vycházky, hygienické potřeby, repelent apod., oblečení na cestu, sportovní a turistické oblečení, pláštěnka, osobní prádlo, sportovní obuv, plavky, osuška,  potřeby pro volnou chvíli – kniha, hudební nástroj, hry apod., teplejší oblečení v případě chladného počasí, věci na tréninky – v tělocvičně i venku

– doporučujeme více tréninkového oblečení (děti dostanou dost do těla) – lepší je být v suchu, než se oblékat do mokrého. A vzhledem i k rozmarům počasí je lepší být připraven, než překvapen.

– děti jsou ubytovány ve třídách, spí na matracích, žíněnkách, atd., proto musí mít spacák či deku, polštářek, karimatku nebo nafukovací postel či matraci i s pumpičkou

– žádáme Vás, abyste dětem označili jménem či značkou všechny věci. Děti často své věci nepoznávají, tak abychom společně předešli ztrátám. Zapomenuté nalezené věci budou po soustředění k vidění na pravidelných trénincích.

– cenné předměty nechť děti nechají doma, neručíme za jejich ztrátu. Mobilní telefony a tablety nedoporučujeme. Pokud je děti přeci jen budou mít, tak na vlastní zodpovědnost. V případě negativních zpráv od dítěte, prosíme i o konzultaci s námi, ne vždy jsou slova dětí objektivní, tak abychom si vše společně vysvětlili. Respektujte prosím program soustředění a volejte dětem v případě nutnosti jen v době osobního volna – viz harmonogram dne.

– nedávejte dětem zbytečně velký obnos peněz na útratu, doporučujeme maximálně 300 Kč na drobnosti. Peníze si mohou děti uschovat u trenéra.


– trénovat budeme v sousední budově školy, kde je tělocvična. Čeká nás ranní rozcvička, dopolední a odpolední trénink, popřípadě podvečerní výběh, fyzička. Po každém tréninku se děti mohou osprchovat. Využijeme i přilehlé školní sportoviště.

– jídelna je přímo v budově školy. Po celý den mají děti zajištěný pitný režim. Jídlo mají 5x denně, pro hladovce i 6x – hlady rozhodně trpět nebudou. V den nástupu na soustředění dostanou jako první jídlo oběd a v den odjezdu v pátek také oběd.

– jako doprovodný program nás v případě teplého počasí čeká koupaliště, výlet lodí po Baťově kanálu, aquazorbing, koloběžky, fotbalové klání, táborák a soutěže a hry, které si pro Vaše děti, stejně jako vloni,  připraví Magda 


Během pobytu musí všechny děti respektovat nastavená pravidla a rozhodnutí trenérů. Nerespektování pravidel nebude tolerováno a v krajních případech může vést i k vyloučení ze soustředění – proto prosím, doma děti poučte.

Celý náš trenérský tým udělá maximum pro to, aby bylo soustředění pro děti pěkným a nezapomenutelným zážitkem. V případě jakýchkoliv dotazů a potřeby informací o Vašem dítěti nás neváhejte kontaktovat na tel. č. 776 493 077.

Na všechny děti se moc těšíme 🙂

 

HARMONOGRAM DNE :

7:00                 BUDÍČEK
7:15                 1. FYZIČKA
7:45                 HYGIENA
8:00                 SNÍDANĚ
8:50                 TÝMOVÁ PORADA
9:15                 1. TRÉNINKOVÁ JEDNOTKA – HALA              11:15   KONEC TRÉNINKU
10:15               SVAČINA
11:15               ÚKLID, PŘÍPRAVA NA OBĚD
12:00               OBĚD
12:30               ODPOLEDNÍ KLID
13:30               TÝMOVÁ PORADA
13:45               2. TRÉNINKOVÁ JEDNOTKA – HALA              15:30   KONEC TRÉNINKU
15:00               SVAČINA
16:00               ODPOLEDNÍ AKTIVITA
17:00                2. FYZIČKA
18:30                VEČEŘE
19:00                PODVEČERNÍ AKTIVITA
21:30                HYGIENA
22:00                VEČERKA