MLADŠÍ ŽÁCI: neděle 20.1., Dubňany

Šestý turnaj Jihomoravské ligy zavede v neděli 20.1. naše mladší žáky do sousedních Dubňan, na SPORTCENTRUM ŽELVA. Dirigenty tohoto turnaje budou trenéři Tomáš Pokovič a Jiří Wagner.

Adresa haly:  SPORTCENTRUM ŽELVA, Hodonínská 1680, 696 03 Dubňany

Sraz všech  bude na hale v 8:30, konec turnaje ve 14:15. V prvním zápase v 9:00 našimi soupeři budou hráči domácího F.A.T.R. Dubňany, v 10:10 sehrají kluci s Elis a Luckou zápas s T.J. SOKOL Břeclav, v 11:55 nastoupí proti TJ SOKOL Hovorany a šňůru zápasů zakončí ve 13:40 utkáním s OREL Dolní Bojanovice.

Nominováni na turnaj byli tito hráči a hráčky: Lucka Benadová, Libor Bui, Šimon Hanák, Patrik Korčák, Vojta Král, Kuba Lesovský, Tomáš Machálek, Vítek Mikulica, Šimon Mráka, Eliška Rosková, Samuel Rozboril, Filip Ryška, Matěj Švrček, Lukáš Tůma, Pavel Vrbík, Adam Zavoral + golman Filip Jelínek a Ríša Žiška

Motto turnaje zní:

**Nevyhraje vždy ten lepší bojovník. Vyhraje ten, který lépe zabojuje.**

Michael Bisping, bojovník MMA. V roce 2016 se překvapivě stal prvním britským držitelem titulu UFC – dokázal to i přesto, že do souboje o titul nastoupil na poslední chvíli (dva týdny před zápasem nahradil zraněného Chrise Weidmana) a byl širokou veřejností dopředu odepisován.