Florbalisty Hodonína čeká další dobývání. Před svátky a během nich se rozhodně nudit nebudou

Hodonín – Mladé florbalisty Hodonína čekají poslední zápasy letošního roku. Respektive se se sezonou rozloučí přichystanými vánočními turnaji. Jako první se v sobotu 15. prosince na palubovce haly TEZA v Hodoníně představí kategorie elévů. Ta bude mít na turnaji hned dvojí zastoupení, a to v podání A-týmu a B-týmu. Den na to, a to v neděli 16. prosince jsou parkety haly TEZA připraveny pro kategorii přípravky. I ta bude mít hned dvojí zastoupení. Fanoušci, kteří přijdou podpořit mladé naděje Florbalu Hodonín se mohou těšit i na zahraniční soupeře, kdy se v Hodoníně představí slovenské celky z Modry, Záhorské Bystrice nebo Bratislavy. Slovenské sousedy doplní brněnský Bulldogs, Brno Řečkovice, Moravany White, Moravany Black, Přerov, Jihlava, Jablunkov nebo Karlovy Vary.

Vojtíšek

„Myslím si, že konkurence je veliká a soupeři budou kvalitní. Do konce roku to bude naše poslední vystoupení, takže bychom chtěli udělat, co nejlepší výsledek a taky získat jeden z pohárů,“ řekl šéftrenér přípravky Tomáš Pokovič.

Všichni účastníci turnaje nejmenších florbalistů si domů odvezou drobné dárky a medaile. Nejlepší týmy pak získají i poháry, nejlepší hráči zase obdrží hodnotné ceny. „Turnaje jsou pro nás skvělou konfrontací a přípravou na zbytek sezony. Abychom se zlepšovali, musíme hrát s kvalitními týmy,“ uvedl předseda klubu Florbal Hodonín Jiří Wagner.

Na klid a vánoční pohodu tento víkend zapomeňte. Najděte si chvíli času a přijďte podpořit mladé naděje hodonínského týmu. Tímto Vás srdečně zveme a těšíme se na Vás.

Přihlášené týmy – přípravka:                                                               

1. TSUNAMI ZÁHORSKÁ BYSTRICA
2. SNIPERS BRATISLAVA
3. BULLDOGS BRNO
4. FLORBAL HODONÍN A
5. FLORBAL HODONÍN B

Přihlášené týmy – elévové:

  1. TSUNAMI ZÁHORSKÁ BYSTRICA
  2. FBC PŘEROV
  3. OREL JEDNOTA BRNO ŘEČKOVICE
  4. F. K. TROOPERS MORAVANY BLACK
  5. F. K. TROOPERS MORAVANY WHITE
  6. FLORBAL SK JIHLAVA
  7. FB HURRICAN KARLOVY VARY
  8. FbC BLUEBERRIES MODRA
  9. FbC COYOTES JABLUNKOV
  10. BULLDOGS BRNO
  11. FLORBAL HODONÍN A
  12. FLORBAL HODONÍN B