Tour de Club – Trénuj s těmi nejlepšími

Tour de Club, tak zní název projektu Českého florbalu, jehož cílem je představit a názorně ukázat vedení klubu, trenérům, hráčům a rodičům, co, jak a proč by se mělo v dané kategorii na tréninku učit, abychom vychovávali budoucí špičkové florbalisty a florbalistky. Jde o modelový trénink dané kategorie na dané téma, který vede vždy někdo s mnohaletými zkušenostmi, ať už jde o reprezentanty, nebo trenéry. Naši kluboví trenéři díky projektu získají nové poznatky, které poté budou moci uplatnit v další práci s dětmi. Je to pro ně nový podnět, jak tréninky zpestřit, potažmo nasměrovat tak, aby se vyhnuli jednotvárnosti.

Na sportovní halu do Lužic za námi tento pátek 30. listopadu přijedou Miroslav Vybíral trenér švýcarského celku Floorball Thurgau, Petr Šíma – trenér FBC Holešov a hráč Bulldogs Brno Filip Kuhn. Tato akce proběhne v čase 16:00 – 18:00, sraz všech bude na hale již v 15:45. Tréninková jednotka samotná proběhne v čase 16:00 – 17:30, následovat bude diskuzní půlhodinka s přítomnými hráči, trenéry či rodiči.

Zvolili jsme pro náš klub ukázkový trénink pro naši nejpočetnější kategorii dětí – mladší žáky, doplněnou o nejšikovnější elévky. Trénink bude zaměřený na důraznou hru v útočném pásmu.

Tréninku se zúčastní tito hráči a hráčky: Lucka Benadová, Libor Bui, Šimon Hanák, Vojta Jež, Mira Kalužík, Patrik Korčák, David Kubeš, Kuba Lesovský, Tomáš Machálek, Vít Mikulica, Martin Minařík, Šimon Mráka, Tobiáš Ondrouch, Tonda Ondrouch, Eliška Rosková, Samuel Rozboril, Filip Ryška, Matěj Švrček, Adam Vrba, Pavel Vrbík, Tomáš Vrbík, Mikuláš Zaňát, Adam Zavoral + golmani Vojta Drobeček, Filip Jelínek a Ríša Žiška

Všem rodičům našich dětí dorazí na e-mail i pozvánka.

Rodiče, rodinní příslušníci, kamarádi, fanoušci florbalu – udělejte si čas a přijeďte se podívat, jak má vypadat ukázkový trénink a a jak se s ním vaše děti poperou.Plakát-page-001
Těšíme se na toto společné setkání!