ELÉVOVÉ: sobota 6.4., finále Orelské florbalové ligy

Naši šikovní elévové vyhráli v letošní sezóně východní divizi OFL se ziskem 32 bodů z 12 zápasů. 🙂 Těsně za nimi se ziskem 31 bodů stanul na druhé příčce vítěz tři po sobě jdoucích finálových turnajů v této kategorii – FbC Orel Uherský Brod.

Z naší divize postupují na finálový turnaj čtyři týmy – FbC Orel Uherský Brod, Domanín, FBC Valtice a samozřejmě náš oddíl. Ze západní divize postoupily týmy FBO Orel Boskovice a Orel Brno – Řečkovice. Finálový turnaj se uskuteční v sobotu 6.4. v Letovicích. Letovice jsou město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 21 km severně od Blanska, od Hodonína vzdálené 120 km, na soutoku Svitavy a Křetínky. Žije zde přibližně 6700 obyvatel.

Adresa haly: V Zahradách 1a, Letovice, 679 61zde na mapě

Sraz pro všechny bude v Letovicích v 8:30.

Finálový rozpis zápasů pro náš tým:

09:25         Domanín : Florbal Hodonín   

10:30         Orel Brno–Řečkovice : Florbal Hodonín

11:45         Florbal Hodonín : Fbc Floorbee Orel Uherský Brod

13:25         Florbal Hodonín : FBC Valtice

15:05         FBO Orel Boskovice : Florbal Hodonín

V 10:15 proběhne oficiální zahájení turnaje a v 15:30 bude vyhlášení výsledků.

Hrací systém:

Na finálovém turnaji se utká každý s každým. Hrací čas je 2 x 8 minut, pauza mezi poločasy minuta, poslední minuta se odehraje čistého času. Za vítězství jsou 3 body, za remízu 1, prohra 0. Pokud zápas skončí remízou, každý tým si připíše 1 bod do celkové tabulky. Vyloučení je kráceno na 1, 3 a 5 minut. Hraje se v počtu 4+1 a se snižovači branek. O celkovém pořadí při shodném počtu bodů rozhodují tyto aspekty: vzájemný zápas, rozdíl v celkovém skóre, větší počet vstřelených branek, nájezdy – 3 z každého týmu.

Nominováni byli: Šimon Brovják, Nicol Dlabalová, Tomáš Grof, Vojta Jež, Mirek Kalužík, Lukáš Kolínek, David Kubeš, Martin Minařík, Tobiáš Mráka, Matyáš Rosek, Pavel Vrbík, Tomáš Vrbík a golman Vojta Drobeček

Motto finálového turnaje:

„Vítězí jen ten, kdo ve vítězství věří, nejpevněji a nejdéle.“