Starší žáci poprvé v akci

V letošním roce jsme poprvé přihlásili do @Orelská florbalová liga tým starších žáků. Náš megamix si poprvé v této sezoně změřil síly s oblíbeným soupeřem a naším partnerským oddílem @TJ Sokol Strážnice Vojtěch Studénka.

Hráli jsme systémem 2 x 20 min. HČ. Náš klub postavil 2 lajny starších žáků, doplněnou o jednu lajnu mladších žáků. V bráně se objevil Pavel Kokes. Tým vedený trenérem roku Pavel Kokes byl v první půlce utkání nebezpečný. Strážnice hrozila z rychlého přechodu a zejména individuálních dovedností svých obránců.

Vývoj utkání a i skore se přeléval, až do závěrečných minut, kdy kluci a holky odskočili a vedli 4:3. Svou premiérovou branku v týmu stržů si zapsal i #harrypotter, který s námi začal trénovat před 14-ti dny. Své velké utkání odehráli také Dominik a Honza.

Zhruba třicet vteřin před koncem utkání jsme si jako domácí vzali time-out. Při trestném úderu okolo půlky šli na palubovku  #chrti Lukáš s Michal Jezevcik Fišer a Zdenek Benada, do obrany pak Denda Tůmová a Filip Ryška. Vymyšlený signál klapl a Filda Ryška aka Luigi Eva Ryšková odšpuntoval velkou radost domácího týmu. 4:4 byl výsledek, který se líbil i divákům.

Následné nájezdy už byly jen příjemnou tečkou za super zápasem, který si snad užili jak hráči, tak trenéři, či diváci. V loterii nájezdů byli nakonec o gól úspěšnější hráči ze Strážnice.

„Chtěl bych moc poděkovat Vojtovi, že za námi dojeli. My jsme si mohli vyzkoušet spoustu věcí. A i když podmínky nemusely být ze začátku třeba úplně ideální, tak jsme si dobře všichni zahráli. Velmi chci pochválit všechny naše hráče. Jsem rád, že jsme zvládli hrát na tři lajny celé utkání, velmi dobře nás podržel Pavel Kokeš v bráně. Prostě dobrá práce a jen tak dál,“ chválí na dálku hráče a hráčky Florbalu Hodonín, Jiří Wagner.

Velmi příjemným překvapením byla lajna mladších žáků, která si svou dravostí rozhodně řekla o další místo v sestavě při zápasech starších žáků. Patrik Korčák Patrik Korčák Milan Korčák Jana Korčáková v obraně – kde se osvědčil svou rychlostí, důrazem a smyslem pro hru, Rak Kamarád po delší pauze zvládl s přehledem zápas mladších i starších žáků, Filip Ryška hrál skvěle a dokázal korunovat svůj výkon dvěmi brankami a na křídlech #skalicakmaffie #Samito Vladimir Rozboril a Paddy Jarmila Hanáková.

Je na čem stavět…

P9160252