Florbalový kemp skončil a začíná sezona…

V posledním prázdninovém týdnu jsme uspořádali tradiční florbalový kemp na Míráku. Celkem se jej, za jeho dobu trvání, zúčastnilo 35 hráčů a hráček.

Trénovali jsme ve dvou tělocvičnách a o děti se staralo celkem 5 trenérů. Třešničkou na dortu byla i návštěva bývalého superligového hráče Lukáš Jalový, který v současné době trénuje a hraje za prvoligový klub FBŠ Hattrick Brno. Lukáš se zaměřil na trénincích zejména na techniku střely a zároveň i na střelecká cvičení. V bráně se velmi dobře prezentovali, jak naše stálice Vojtas Milena Drobečková, tak také novic v bráně a věřím, že budoucí opora klubu @Filip Jelínek Tamara Jelínková Radek Jelinek.

Kemp mi ukázal spoustu silných stránek, na kterých můžeme dále stavět. Ať už je to rozmanitost hráčů, kteří se čím dál více profilují do jednotlivých hráčských rolí, vztah ke sportu, nasazení, či kvalita. Potěšili mě také hráči, kteří s námi hrají poměrně krátkou dobu, zejména #MarekSvedaPetr Švéda#KubaNovozamskyAnežka Novozámská, nebo #TomasGrof, kteří ukázali, že v sobě mají velký potenciál.

Nejsladší odměnou, pro mě pak byli výkony při pátečním miniturnaji, kde jsme se nejen dočkali série v semifinále na dvacet nájezdů, ale také odhodlanost a touha zvítězit, ne vždy za každou cenu. Starší hráči ukázali herní inteligenci a dali dostatek prostoru zejména našim menším dětem a hráčům, kteří se florbal pořád učí…

O stravu se nám postarala pizzerie @Casa Mia z Hodonína, které tímto moc děkujeme. Za super kempové trika se slouží poděkovat i našemu stálému partnerovi Asalonta. Organizačně skvěle zvládla celý kemp i soustředění naše Hanka Králová. Ta měla ve své režii i koordinaci grafiky pro naše trika od @Kuba Král a grafičky ALFA FAIRSKlára Lagová.

kemp_2018

Teď už nás čeká jen krátké ohlédnutí… spousta fotek. A nové výzvy a sezona! Držím všem pěsti!