Hodonín v pohybu II.

V pátek 15.6. 2018 se konal v Hodoníně na zimním stadionu Václava Nedomanského a na prostranství přilehlého parku 2. ročník sportovní akce pro děti a jejich rodiče – Hodonín v pohybu II, kterého se zúčastnili i hráči a zástupci našeho florbalového klubu. Na této akci si mohly děti vyzkoušet různé sporty, které zde prezentovaly hodonínské sportovní kluby.

Akce nebyla určena pouze dětem, ale také jejich rodičům, kteří si přímo na místě mohli promluvit s trenéry a hráči a odnést si domů nejen cenné informace, ale i důležité kontakty.Image

Vedle našeho klubu se prezentoval hokejový oddíl, rugby, baseball, basketbal, latinsko – americké tance, jumping na trampolíně, karate, skate. Děti si mohly vyzkoušet jízdu na koloběžkách či zahrát STIGA hokej. Všechny si odnesly malou odměnu.

Cílem této akce bylo zviditelnění a ukázka jednotlivých sportů za účelem propagace a náborování do klubů v Hodoníně. Představit dětem spoustu zajímavých tipů, jak mohou strávit smysluplně volný čas. Zcela jistě má tato akce svůj velký význam – přivést děti ke sportu.

Jsme rádi, že jsme mohli na této akci prezentovat florbal a snad se nám podaří do příští sezony přilákat další florbalové naděje.

Akci pořádá město Hodonín, TEZA Hodonín a Česká unie sportu.

hodonín_v_pohybu2

hodonín_ v _pohybu