Teambuilding NO1 ve Vřesovicích

Historicky první teambuilding o jarních prázdninách má před sebou klub Florbal Hodonín. 11. – 13. března se vydají starší žáci, dorostenci, junioři a vybraní hráči z mladších žáků na první opravdový teambuilding.

Současně jede s klubem i tým ze soustředění – Zdeněk Bajnar, Michal Valachovič i Magda Juncová. „Moc se do Vřesovic – země zaslíbené těším. Jsem moc rád, že jedou s námi i naši trenéři a přátelé ze soustředění. Je to takový inventář. Já se těším, až tam budeme. Jezdili jsme tam historicky a teď na to navážeme. Doufám, že z toho bude pravidelná záležitost. Pokud se to osvědčí pojedu určitě brzy i s našimi mladšími žáky,“ dodává Wagner.

Akce začíná již v pátek 11. v 7:30, předpokládaný návrat bude v neděli kolem 17:00. A co všechno účastníky čeká? „No bude to trošku sparťanské, ale to je jeden z našich cílů. Ukázat dětem, že život není jen o mamahotelu. Hodně času budeme věnovat fyzické přípravě, regeneraci, wellness, společným teambuildingovým aktivitám, zábavě, ale také mentálním koučinku se sportovním psychologem. Věřímm, že nás toto vystřelí zase o kus dál,“ dodává nadšeně Wagner.