Nová trenérská posila

Florbalová rodino,

jak jde čas, pomalu a jistě se po několikerých upozorněních mění situace v klubu. Práce s dětmi a rodiči je čím dál náročnějších a je potřeba nový impuls. Rád bych Vám oznámil jméno nového hlavního trenéra pro starší žáky a dorostence. K 1. 9. se oficiálně připojí k týmu nový hlavní  trenér,  Aleš Možnar.

Aleš Možnar II

Aleš, působil jako hráč v různých soutěžích. Svou pílí a nasazením to dotáhl, až do 1. slovenské ligy, kde bohužel díky zraněním nemohl rozvinout svou kariéru dále. Následovalo několik trenérských zkušeností, zejména v klubu FBC  Skalica. Jeho motto je: „Hra zábavou, no neustále se posouvat kupředu, krok za krokem…“. 

Aleš Možnar

K týmu se Možnar připojí metodicky již nyní, následovat bude společné soustředění, kemp a od 1. 9. 2020 začne jako hlavní trenér skupiny starších žáků a dorostenců.

Po neúspěšném angažmá šéftrenéra klubu jde o další trenérsky zajímavou osobnost v našem klubu. „Aleše znám necelý rok. O  jeho trenérských ambicích jsem věděl. Po delší době jsme našli společnou řeč a oba se na spolupráci moc těšíme. Věřím, že ho budou naši hráči a rodičové respektovat a Aleš nám ukáže svůj potenciál. Věřím mu a věřím, že náš klub posune zase o kus  dále,“ dodává ke spolupráci šéf klubu, Jiří Wagner.

Koncepci tréninků žáků a dorostenců, cíle a vize pro další sezonu a pro střednědobý horizont v  současné době bude vznikat. Finální představení proběhne během června. O všech změnách a novinkách Vás  budeme informovat.

Aleši, vítej, a těšíme se na novou spolupráci… Florbal Hodonín