MLADŠÍ ŽÁCI: sobota 28.9., Hodonín

Ostrý vstup do nové sezony čeká v sobotu 28.9. i na hráče z kategorie mladší žáci, svůj první turnaj v rámci Jihomoravské ligy odehrají na hale TEZA v Hodoníně.

Od této sezony došlo k úpravě v systému ligových soutěží Jihomoravského a Zlínského kraje – na turnaji se utkají vždy pouze 4 družstva, každé družstvo na turnaji odehraje 3 utkání – družstva byli dle svého posouzení před rozpisem soutěže zařazena do výkonnostních skupin 1-3 a během sezóny se budou častěji střetávat družstva ze stejné či blízké výkonnostní skupiny – došlo ke sloučení obou skupin (A i B) v jednu v rámci Jihomoravského kraje. Náš tým jsme přihlásili do výkonnostní skupiny 1, tudíž do nejlepší a nejtěžší výkonnostní skupiny.

Kdo chce zažít a prožít atmosféru turnaje mladších žáků musí dorazit v sobotu 28. 9. na sportovní halu TEZA. Sraz pro naše hráče tu bude již v 7:20. V 8:00 vypukne florbalová bitva proti ŠSK ZŠ Očovská Hodonín Red, v 10:05 a v 11:00 na naše borce a borkyni čekají premiérově soupeři z Brna – Bulldogs Brno Black a FBŠ Hattrick Brno.

Nominováni na turnaj byli tito hráči: Šimon Brovják, Vojta Jež, Lukáš Kolínek, Vojta Král, Tomáš Machálek, Martin Minařík, Šimon Mráka, Eliška Rosková, Matěj Švrček, Adam Vrba, Pavel Vrbík, Tomáš Vrbík, Adam Zavoral + golmani Vojta Drobeček a Ríša Žiška

**Sebedůvěra je velmi důležitá. Pokud si nemyslíte, že můžete vyhrát, uděláte v klíčových chvílích zbabělá rozhodnutí, jen kvůli přehnanému respektu k soupeři. Je lepší svou šanci na úspěch přecenit, než ji podhodnotit.**

Magnus Carlsen, je norský šachový velmistr, od roku 2013 je mistrem světa v šachu. Velmistrem se stal 26. dubna 2004 ve věku 13 let, 4 měsíců a 27 dní, stal se tak třetím nejmladším velmistrem v historii.

Tak hodně štěstí do nové sezony, ať se daří!