Mladší žáci: 20.6. – 23.6., HUMMEL OPEN GAME Brno

Ve čtvrtek 20.6.2019 začne v Brně 11.ročník mládežnické části turnaje Hummel Open Game 2019 a Florbal Hodonín bude při tom. Na tomto oblíbeném mezinárodním turnaji budou náš klub reprezentovat hráči kategorie mladší žáci.
Turnajové zápasy se hrají na 16-i sportovních halách v Brně, systémem 5+1, na hřišti 34 x 17 m, v základních skupinách 2 x 15 minut, v play-off 2 x 20 minut a poslední 3 minuty čistý čas.
O prvenství v této kategorii bude na turnaji bojovat 59 týmů ve 12-i skupinách.
Turnaj začíná ve čtvrtek 20.6. a do pátečního večera 21.6. probíhají zápasy v základních skupinách. Od soboty 22.6. potom následuje ve většině kategorií play-off a v neděli 23.6. finálové zápasy.

Rozpis zápasů základní skupiny pro Florbal Hodonín:

20.06.(Čtvrtek) 19:00  FloHo  :  Snipers Bratislava Black, sportovní hala Tatran Bohunice 2, na mapě zde

21.06.(Pátek)     11:00  FloHoZlín Lions, sportovní hala Tatran Bohunice 2, na mapě zde

21.06.(Pátek)     16:00  FloHo  :  Florbal Mladá Boleslav, sportovní hala ISŠ automobilní, na mapě zde

21.06.(Pátek)     19:45  FloHo  :  Pardubický kraj, sportovní hala Tatran Bohunice 2, na mapě zde

Ve čtvrtek 20.6. je nutná prezentace týmů, kde vedoucí týmů obdrží zápisy o utkání a každý člen družstva ID náramek. ID náramky si budou všichni hradit sami, stojí 250 Kč za každého člena družstva. Poplatek zahrnuje: vstupné na všechna utkání HUMMEL OPEN GAME, identifikační náramek, jízdenku MHD po dobu trvání turnaje, vstup na florbalovou diskotéku a další akce doprovodného programu. Prezentace týmů probíhá v čase 7:30 – 20:00. Vzhledem k tomu, že ve čtvrtek budeme hrát zápas v 19:00, budeme se určitě prezentovat v odpoledních hodinách, čas prezentace upřesníme příští týden. Prezentace proběhne týmově tady: 2. patro, Obchodní centrum Letmo, Nádražní 681/2a, Brno. Na mapě zde.

FloHokára na turnaj nepojede. Budu od všech rodičů nominovaných dětí potřebovat součinnost. Do pátku 14.6. mi nahlaste, zda potřebujete dopravu pro vaše dítě, na který den a pokud na turnaj pojedete  spolu s dítětem osobním vozem, tak kolik volných míst máte ve voze. Budeme se muset seskládat. Ve čtvrtek po odehraném prvním zápasu pojedeme domů a v pátek ráno znovu do Brna.

Pokud náš FloHo tým postoupí dál, tak se na organizaci víkendových zápasů budeme domlouvat průběžně, po zveřejnění dalších rozpisů.

Nominováni na turnaj byli: Šimon Brovják, Šimon Hanák, Vojta Jež, Lukáš Kolínek, Patrik Korčák, Vojta Král, Kuba Lesovský, Tomáš Machálek, Šimon Mráka, Tobiáš Ondrouch, Eliška Rosková, Sam Rozboril, Filip Ryška, Pavel Vrbík, Adam Zavoral a golmani Vojta Drobeček a Filip Jelínek

Nezapomeňte dětem přibalit kartičky zdravotní pojišťovny, oba dresy – kdo má svoje, florbalku, sálovky, brankáři – výstroj, láhev na pití, na sobě musí mít klubové trika a mikiny, rodiče fanouškovské trika a mikiny, svačinku, pití, kapesné.

Na všechny se těší Pavel a Pavel. 🙂

Více informací najdete na: https://www.opengame.cz.