ELÉVOVÉ: sobota 19.1., Uherský Brod

V sobotu 19.1. vycestují naši elévové až do příhraniční oblasti moravsko-slovenského pomezí, do podhůří nejvyšší hory Bílých Karpat, Javořiny – do městečka Uherský Brod. Čeká na ně předposlední, čtvrtý turnaj Orelské florbalové ligy.
Všichni – rodiče, děti, fanoušci – budou mít sraz ve 12:45 až v místě dění turnaje, v tělocvičně ZŠ Na Výsluní 2074, Uherský Brod. Konec turnaje bude v 15:00.

Ve 13:25 na naše pyžamáře čeká zápas s týmem OREL Dolní Bojanovice. Po jednozápasové přestávce naskočí  ve 14:15 do souboje s OREL Domanín a hned poté se ve 14:40 utkají s tabulkově prvním soupeřem – FbC Floorbee Orel Uherský Brod.  Náš tým elévů je zatím na druhém místě. Podaří se mu pod taktovkou trenérů Brovjáka a Vrbíka udržet svou prozatimní pozici v tabulce? Přijeďte fandit a vše shlédnout na vlastní oči. 🙂

Nominováni na turnaj byli: Šimon Brovják, Tomáš Grof, Vojta Jež, Mirek Kalužík, Lukáš Kolínek, Vojta Kratochvíla, David Kubeš, Martin Minařík, Patrik Novotný, Adam Vrba, Pavel Vrbík, Tomáš Vrbík, Mikuláš Zaňát + golman Theodor Čejka a Vojta Drobeček

S sebou orelské průkazky, kdo ještě nemá, tak musí mít jakýkoli průkaz s fotem.

Motto tohoto turnaje:

**Nikdo nehraje  bezchybně. Vyhrává ten sportovec, který se ze svých chyb otřepe rychleji.**

Phil Jackson, držitel rekordu v celkovém součtu titulů v NBA – zvítězil 2x jako hráč a 11x jako trenér (6x s Chicago Bulls, 5x s LA Lakers)