Grantové poukázky města Hodonín

Vážení rodiče,

prosíme Vás tímto o spolupráci.

Od 1. 11. přistoupilo město Hodonín k výdeji tzv. grantových poukázek. Jejich výdej potrvá do 21.12. Je potřeba, aby jste si Vy, jakožto zákonní zástupci našich sportujících dětí, našli cestu na MěÚ Hodonín, Národní třída 25, v přízemí na odbor ekonomiky a financí. Poukázky budou vydávány zákonným zástupcům dítěte nebo dítěti staršímu 15-i let na základě předložení občanského průkazu. Žadatel je povinen při vyzvednutí uvést název organizace a druh sportu. Pokud Vaše dítko sportuje pouze ve FLORBAL HODONÍN, tak nám přinesete obě grantové poukázky A i B. Jestli Vaše dítě chodí ještě do jiného sportovního oddílu, a chcete tam také odevzdat grantovou poukázku, tak nám přinesete poukázku jen jednu.

Toto se týká rodičů dětí starších 8-i let (narozených v rozmezí 1. 1. 2000 – 31. 12. 2010) – ty musí mít trvalý pobyt v městě Hodoníně, dětí v Dětském domově a v náhradní rodinné péči v Hodoníně anebo dětí, které nemají trvalý pobyt v Hodoníně, ale navštěvují zde místní ZŠ, SOU či SŠ. A současně musí být členy FLORBAL HODONÍN s působností v městě Hodoníně a za tuto organizaci v daném roce soutěžit.

Děti mladší 8-i let (s datem narození od 1. 1. 2011) musí splňovat podobná kriteria – musí mít trvalý pobyt v městě Hodoníně, být v Dětském domově a v náhradní rodinné péči v Hodoníně anebo navštěvovat místní MŠ, ZŠ, SOU či SŠ. Tady se ale Vy, rodiče, o nic nestaráte, klub vypracuje seznam těchto dětí a bude si sám dotaci nárokovat.

Je to pro náš klub velmi důležitý příjem finančních prostředků. Prosíme o Váš čas a pomoc.

Poukázky můžete poslat po dětech nebo je osobně předat na každém tréninku nejlépe paní Králové, nebo trenérům.

Víc informací k Programu přidělování dotací na podporu sportu dětí a mládeže hledejte zde.

V případě nejasností volejte či pište na č. tel. 776 493 077 – Jiří Wagner nebo 724 068 873 – Hana Králová.

Moc děkujeme.