Novým partnerem klubu : PRVÁ TEPLÁRENSKÁ a.s.

Prva TeplarenskáDěkujeme našemu novému partnerovi  – společnosti PRVÁ TEPLÁRENSKÁ a.s.

Společnost, jež je členem skupiny ENERGY GROUP, sídlí v příhraničním slovenském městečku Holíč. Jejím hlavním předmětem činnosti je výroba, rozvod, distribuce, dodávka a prodej tepelné energie; výroba, rozvod, distribuce, dodávka a prodej elektrické energie; montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Dodávky tepla jsou zajišťovány v rámci výroby ve vlastních výrobních zařízeních, jakož i  dodávkou tepla od velkých dodavatelů jako např. skupina ČEZ Česká republika. V rámci provozování tepelných zařízení tu provádí montážní a servisní činnost těchto zařízení kvalifikovanými pracovníky s odbornými zkouškami.

Prvá_teplárenská_HolíčMezi další klíčové činnosti této společnosti patří zakázky služeb spojených s řádným užíváním bytů, obytných domů a nebytových prostor; pronájem nebytových prostor; ubytovací služby; pronájem bytových prostor s poskytováním jiných než základních služeb; zajišťování služeb potřebných pro provoz objektů, zařízení a budov;  výroba, instalace a opravy ústředního topení a větrání; zámečnictví; vodoinstalatérství, silniční nákladní doprava a zprostředkovatelská činnost. Správa nemovitostí je zajišťována kvalifikovanými pracovníky s více než 10 lety zkušeností. V současnosti společnost spravuje bytové a nebytové prostory v Holíči, Bratislavě, Záhorské Vsi a ve Velkém Krtíši.

Prvá_teplárenská_dům1Prvá_teplárenská_dům3

 

 

 

 

 

Více informací o této společnosti najdete zde.