Finále Orelské florbalové ligy, elévové: 21.4., Tišnov

V sobotu 21.4. čeká vybrané elévy a jejich rodiče ranní vstávání a stokilometrová cesta do Tišnova. Stejně jako vloni i letos se podařilo našim elévům probojovat se základní částí OFL až do finále. Šest nejlepších družstev z divizí východ, střed a západ se střetne v emotivních finálových utkáních,  kde vítěz může být jen jeden.

Sraz všech bude v Tišnově v 8:45 na sportovní hale SSK Tišnov na adrese: Riegrova 274, Tišnov. Na finálovém turnaji se utká každý s každým, hrací čas je 2 x 8 minut.

Soupeři nám budou: v 9:25 FBO Orel Boskovice, v 10:15 bude oficiální zahájení turnaje, v 10:30 se střetneme v boji s týmem Orel Brno – Řečkovice, v 11:45 nastoupíme proti FbC Florbee Orel Uherský Brod – vítězi předchozích dvou ročníků 2016 a 2017, ve 13:25 se postavíme tváří v tvář hráčům z Orel Vyškov a poslední zápas odehrajeme v 15:05 s Orel Kuřim. Slavnostní ukončení a vyhlášení bude v 15:30.

Přijeďte našim hráčům fandit a podpořit je.

Nominace hráčů na tento turnaj budou ve středu, čtvrtek a pátek na trénincích. finále_ofl_2017

Fotografie z finále OFL ve Vyškově 2017.  Ale nám ti kluci za ten rok povyrostli. : )

,,Tak už jdeme do finále a poslední tóny zní, to všechno se chystá spousty dní, až tma nastane v hale a bude tu loučení, ať nejedem domů zkroušení a lepší nálada ať po nás tu zbývá. Kdo tu byl jednou příště se vrátí, s naší partou rozehranou, nashledanou!!!“