Florbalový Hodonín ožije opět brankářským kempem

V sobotu 24. března budou moci zažít brankáři z celého regionu atmosféru kempu s reprezentačním brankářem. Tentokrát jde o slovenského reprezentačního golmana Rudo Turiaka, který při nedávné kvalifikaci na mistrovství světa v Praze přiváděl k šílenství švédské hráče. V tomto utkání získal i cenu pro nejlepšího hráče utkání. Turiak po angažmá v superligovém klubu Bulldogs Brno hájí nyní barvy ambiciózního klubu Orel Telnice, který se pokouší prokousat do první ligy.

Na kempu se mohou všichni účastníci těšit nejen na pořádnou dávku přesunů, koordinace, ale i na speciální brankářský kruhový trénink. Celý sobotní den se tak mohou inspirovat na ZŠ Mírové náměstí nejen brankáři, ale i jejich rodiče a trenéři. „Jsme rádi, že se podařilo po Davidu Rytychovi přivést do Hodonína dalšího skvělého člověka a brankáře. Ruda se v poslední době hodně vypracoval a věřím, že ho uvidíme v akci i na domácím mistrovství světa v Praze,“ dodává hlavní organizátor kempu a šéf hodonínského florbalu, Jiří Wagner.

Na účastníky budou čekat také speciální kempové trička z dílny grafického studia Rebel Art, volné vstupenky na blížící se reprezentační podnik v Brně – Euro Floorball Tour a od hlavního florbalového partnera eflorbal.cz spoustu brankářských dárků. Hlavním partnerem akce je skupina ČEZ a ČEZ Teplárenská z Hodonína. Cena kempu je 1500,– včetně obědu.

„Těším se na všechny golmany, kteří na náš kemp dorazí. Věřím, že si den s námi užijí a odvezou si spoustu zajímavých rad a postřehů. Bude to pecka,“ dodává Turiak.

28942913_1304964756272433_735956872_o

Brankáři se mohou hlásit, až do 23. března na e-mailu: info@florbalhodonin.cz. Hlavním organizátorem kempu je společnost Hodonín Sports Events s florbalovým klubem Florbal Hodonín.